FAQ

Lääkkeeni on vanhentunut ilmoitetun viimeisen käyttöpäivämäärän jälkeen, voinko silti ottaa sitä?

On suositeltavaa, että et koskaan ota liikaa vanhoja lääkkeitä. Se voi yksinkertaisesti olla vaarallista. Lääkkeille on olemassa viimeinen käyttöpäivämäärä syystä. Lääkkeen kemia voi muuttua ajan myötä, joten sinun kannattaa noudattaa pakkausselostetta. Älä ylitä ohjeita, sillä yksittäistapauksissa se voi olla haitallista kehollesi ja sielullesi.

Minulla on paljon ylijäämä lääkkeitä, miten voin tuhota tai hävittää ne?

Sinun on syytä olla tietoinen siitä, että olevat lääkkeet ovat vaarallista jätettä, ja siksi niitä on pidettävä sellaisena. Siksi sinun on aina lajiteltava tähteet ja varmistettava, että hävität ne tavalla, joka ei riko lakia eikä luontoa ja ympäristöä. Voit aina mennä apteekkiin ja antaa hänelle ylimääräiset lääkkeet, sillä hänellä on huolenpitovelvollisuus. Varmista kuitenkin, ettei jätesäkissä ole neuloja tai esineitä, joita vanhanaikainen apteekin henkilökunta voisi vahingoittaa.

Miten säilytät lääkkeitä?

Säilytä lääkkeet aina kuivassa paikassa ja mieluiten lämpöä vastaavassa lämpötilassa olohuoneessa tai keittiön kaapissa, joka ei ole liian lähellä pakastin allasta. Jos lääkettä on säilytettävä kylmässä, esimerkiksi jääkaapissa, se on aina merkitty pakkaukseen. Lue siis käyttöohjeet, käyttöohjeet, pakkausseloste ja se, mitä mukana on.

Voinko lunastaa ostamiani lääkevalmisteita?

lainsäädännön mukaan lääkkeiden, pillereiden ja tablettien ostamiseen ei yleensä ole palautusoikeutta, koska et voi ottaa tuotteita takaisin ja myydä niitä muille potilaille, koska et voi olla täysin varma, että tuote toimii, koska et ole voinut tarkistaa sitä. Jos luulet, että tuotteessa on valmistusvirhe, ota vihdoin yhteyttä meihin, ja me löydämme ratkaisun kaikkeen, kuten aina teemme. Sellaisia me olemme, ratkaisun löytäjiä. Sinulla on oikeutesi, ja me tietenkin kunnioitamme ja toteutamme niitä aina. Olemme asiakkaidemme kanssa, joten tarjoamme aina erinomaista palvelua.

Minkälaisen maksutavan hyväksytte?

Voit käyttää seuraavia maksuvälineitä kanssamme:

  • Visa-kortti
  • MasterCard
  • American Express

Käytämme aina salattua SSL-yhteyttä maksuihin, joten olet hyvissä käsissä.

Havaitsin sivuvaikutusten, miten minun pitäisi käsitellä d?

Kaikki ihmiset reagoivat lääkkeisiin eri tavoin, ja jotkut ihmiset kokevat joidenkin lääkkeiden sivuvaikutuksia, kun taas toiset eivät huomaa niitä tai eivät koe niitä lainkaan.

Jos havaitset odottamattomia sivuvaikutuksia, voit aina ottaa yhteyttä lääkäriin. Lisäksi sinulla on aina oikeus ottaa yhteyttä henkilökuntaamme täällä.

lääke virastolla on myös verkkosivusto, jossa sinä ja/tai perheesi tai sukulaisesi voit aina kirjautua sisään ja ilmoittaa haittavaikutuksista. Tämän voi tehdä milloin tahansa, ja itse asiassa niin pitäisi tehdä, jotta muut ihmiset ja yksityishenkilöt tulevat tietoisiksi siitä, että joillakin tuotteilla voi olla haittavaikutuksia.

Voit aina ilmoittaa haittavaikutuksista, olipa kyseessä sitten reseptivapaasti tai reseptilääkkeillä ostettu lääke ja riippumatta siitä, ostitko sen fyysisestä apteekista vai verkkoapteekista.

Miten voin olla varma, että kukaan muu ei näe, mitä minulle lähettämän paketin sisällä on?

Lajittelee ja paketoimme tuotteet/tavarat, jotka lähetämme asiakkaillemme. Siksi varmistamme, että saat aina kauppasi neutraalissa paketissa tai kirjekuoressa, jonka läpi ei näe. Kirjoitamme pakettiin myös palautusosoitteemme, jonka annamme nimettömänä, jotta kenelläkään ei ole aavistustakaan siitä, mitä paketissa on.

Voinko etsiä tuotetta?

Voit aina etsiä tuotemerkkejä ja merkkituotteita hakukentässä. Sivustollamme on tehokas hakutoiminto, ja sen avulla voit etsiä kaikkea taivaan ja maan väliltä; hakukone tekee todennäköisesti parhaansa löytääkseen juuri sen tuotteen, jota etsit.

Käytä hakukenttää esimerkiksi seuraavien aiheiden etsimiseen:

  • Tuotteen nimi
  • Tabletit tai pillerit
  • Tuotteen sarjanumero
  • Mihin häiriö on lääke
  • Vaikutukset ja sivuvaikutukset

Voit myös kokeilla hakua eri aiheiden ja luokkien kautta. Voit myös aina suodattaa hakuasi, jolloin voit rajata hakua, jos kyseessä on tuote, jossa on eri tyyppisiä lääkkeitä.

Olemme myös laatineet vankan yleiskatsauksen markkinoilla olevista eri tuotemerkeistä ja tuotemerkeistä. Löydät sen pudotusvalikosta kohdasta "Brändit". Voit myös yksinkertaisesti kirjoittaa sanan hakutoimintoon, jonka jälkeen se tulee näkyviin.