Geneerinen Priligy

Tilaa Priligy Geneerinen (Dapoxetine) 30, 60, 90 mg Online ilman reseptiä Suomessa Online

Generic Priligy on käytetty menestyksekkäästi lääketieteellisesti miesten seksuaalisen impotenssin hoitoon. Tällaiset lääkkeet eivät vaikuta erektiohäiriöihin, mutta ne voivat pidentää yhdyntää, jos siemensyöksy on hallitsematon. Lääkkeen ottamisen jälkeen on mahdollista pidentää yhdyntää merkittävästi, koska lääke auttaa viivästyttämään orgasmin alkamista. Voit tilata Generic Priligy verkkosivuiltamme milloin tahansa sopivana ajankohtana. Huomaavainen konsulttimme vastaa kaikkiin lisäkysymyksiin valmisteen turvallisesta ostamisesta. Tarjoamme ostaa Dapoxetine ilman reseptiä, ja tarjoamme luottamuksellisuutta asiakkaillemme. Hinnat Priligy luettelossa pysyvät demokraattisina.

  • Nopea vaikutuksen alkaminen
  • Pitkäkestoinen vaikutus
Turvallinen tapahtuma
Käy kassasivun sertifikaattilinkit
Maksutavat

Priligy Geneerinen 60mg

Paketti Hinta Per Tabletti Säästöt Bonus
60mg x 10 tabletit
45.36
€ 4.54 € 0 - Osta
60mg x 20 tabletit
€ 90.83 / 73.63
€ 3.68 € 17.2 + 4 tabletit Osta
60mg x 30 tabletit
€ 136.07 / 101.57
€ 3.39 € 34.5 + 6 tabletit Osta
60mg x 60 tabletit
€ 272.14 / 174.34
€ 2.91 € 97.8 + 8 tabletit Osta
60mg x 90 tabletit
€ 408.69 / 252.99
€ 2.81 € 155.7 + 10 tabletit Osta
60mg x 120 tabletit
€ 544.61 / 325.01
€ 2.71 € 219.6 + 10 tabletit Osta
60mg x 180 tabletit
€ 816.8 / 471.2
€ 2.62 € 345.6 + 10 tabletit Osta

Esimerkki kirjekuoresta
Esimerkki kirjekuoresta
Tilauksesi pakataan turvallisesti ja toimitetaan 24 tunnin kuluessa. Tältä pakkaus näyttää (immagini reali dell'articolo inviato). Se on kooltaan ja ulkonäöltään tavallisen kirjeen kokoinen (24x11x0,7 cm), eikä siitä puutu sisältöä.

Toimitustapa
Pikatoimitus
Toimitusaika
4-11 arkipäivää
Hinta
€ 14.99
Kansainvälinen merenkulku
Suojelu ja turvallisuus
Huomaamaton pakkaus
Yksityisyyden ja nimettömyyden takuu
Tilauksen toimitus 21 päivän kuluessa
100% taattu toimitus.

Geneerisen Priligyn tarkoitus, ominaisuus

Varhainen siemensyöksy on yhä yleisempää eri-ikäisten miesten keskuudessa. Generic Priligy on tarkoitettu aikuisille miehille, jotka eivät ole tyytyväisiä seksin kestoon. Generic Priligy perustuu dapoksetiinin käyttöön, jonka tehtävänä kehossa on viivästyttää siemensyöksyä. Tämän seurauksena molemmat kumppanit ovat tyytyväisiä yhdynnän laatuun. Lääke auttaa parantamaan egoa, palauttamaan luottamuksen omiin kykyihin.

Miten se toimii (vaikutusmekanismi), vaikuttava aine, vaikutus

Generic Priligy -valmisteen vaikutukset alkavat heti, kun vaikuttavaa ainetta kertyy veressä riittävästi. Dapoksetiini on serotoniinin takaisinoton estäjä. Estämällä tämän hormonin takaisinoton mies onnistuu pidentämään yhdyntää useita minuutteja kokea eloisampi orgasmi. Geneerinen Priligy hidastaa elimistön kemiallisia reaktioita, jotka aiemmin johtivat yhdynnän ennenaikaiseen päättymiseen.

Dapoksetiini kerää serotoniinia neuronien väliin. Tuloksena on hermoston reseptorien korjaus. Sukupuoliyhteys pitkittyy hidastamalla aivoista tulevia käskyjä. Pilleri ei aiheuta riippuvuutta.

Käyttö (milloin, kuinka paljon ottaa, milloin Dapoxetine alkaa toimia, kesto).

Geneerinen Priligy on ansaitusti suosittu miesten keskuudessa, jotka haluavat parantaa seksin laatua viivästyttämällä siemensyöksyä. Lääke tulee ottaa 1 tunti ennen yhdyntää. Tarvittavan pitoisuuden kertyminen voi kestää jopa 3 tuntia, mikä riippuu aineenvaihdunnan erityispiirteistä miehen kehossa. Dapoksetiinin vaikutuksen nopeuttamiseksi tabletti tulee huuhtoa alas riittävällä määrällä vettä. Dapoksetiinia ei suositella yhdistettäväksi rasvaisten ruokien kanssa Priligyn käytön aikana. Priligy saa halutun vaikutuksen vain seksuaalisen stimulaation yhteydessä.

Mitä muuta minun on tiedettävä ennen kuin menen sisään?

Miesten, joilla on aiemmin ollut tällaisia sairauksia, ei pidä käyttää dapoksetiinia:

- sydän- ja verisuonisairaudet;

- munuaisten vajaatoiminta;

- maksasairaus

- iskemia;

- mielenterveysongelmat.

Ennen kurssin aloittamista sinun tulisi käyttää lääkärin palveluja, joka voi auttaa sinua valitsemaan oikean tuotteen ja annostuksen seksin pidentämiseksi.

Annostus

Dapoksetiinin suosio on johtanut siihen, että sitä on saatavilla markkinoilla useina annos vaihtoehtoina - 30, 60 ja 90 mg kussakin tabletissa. Dapoksetiinin yksilöllisen annostelun ansiosta voit valita pitoisuuden, joka on helpoin ottaa. Vain lääkäri voi muuttaa vaikuttavan aineen määrää kuurissa.

Vuorovaikutus

Priligyä tulisi käyttää vain, jos mies on yli 18-vuotias. Dapoksetiini ja alkoholi eivät toimi hyvin yhdessä, joten pillerit tulee ottaa erillään alkoholista. Muuten kuuri johtaa uneliaisuuteen, migreeniin tai tajunnan menetykseen, mikä ei edistä laadukasta yhdyntää. Priligyn ja muiden lääkkeiden käytön yhteydessä potilaan tulee olla varovainen, jos näihin kuuluvat mm:

- CYP3A4:n estäjät;

- serotoniinin estäjät;

- monoamiinioksidaasin salpaajat;

- masennuslääkkeet.

Kysy lääkäriltäsi täydellinen luettelo lääkkeistä, joiden kanssa Dapoksetiinia ei saa käyttää.

Vasta-aiheet

Ehdoton vasta-aihe on yksilöllinen suvaitsemattomuus Priligyn sisältämälle dapoksetiinille. Tuotetta ei käytetä naisten libidon parantamiseen. Lääkkeellä ei ole vaikutusta ajamiseen. Jotkin haittavaikutukset, jotka ilmenevät väärin otettuna, aiheuttavat uneliaisuutta ja heikentynyttä näön terävyyttä, joten kuljettajien on noudatettava varovaisuutta käyttäessään lääkettä ajon aikana.

Sivuhuomautus

Lääkkeellä on nykyaikainen formulaatio, joka on helpottanut sen vaikutuksia kehoon. Tästä syystä haittavaikutusten mahdollisuus lääkkeen käytön jälkeen on pienempi. Tavallisia merkkejä väärästä annostuksesta ovat:

- vähentynyt fyysinen aktiivisuus;

- BP:n muutos;

- hengenahdistus;

- pahoinvointi;

- vuotava nenä.

Haittavaikutusten kesto on lyhyt, joten ne häviävät useimmissa tapauksissa ilman lääkärin hoitoa. Jos haittavaikutukset jatkuvat, on otettava yhteys lääkäriin ja lopetettava Dapoxetine-pohjaisen Priligyn käyttö etukäteen.

Yliannostus

Varmistaakseen, että lääke otetaan oikein, miehet voivat ottaa sitä vain, jos he noudattavat lääkärin suosituksia. Priligyn yliannostuksiin liittyy lähes aina merkittäviä haittavaikutuksia. Yliannostuksen oireiden poistamiseksi on pyrittävä oireenmukaiseen hoitoon.

Varastointi

Valmistukseen on käytettävä huonetta, jossa on hyvä ilmanvaihto ja joka on auringonvalon ulottumattomissa. Lämpötilan on pysyttävä huoneenlämpötilassa ja paikan on oltava lasten ulottumattomissa. Valmistetta saa käyttää vain viimeiseen käyttöpäivään asti, jonka jälkeen se on hävitettävä.

Vastuu

Priligyn vaikutusten kuvaus on vain tiedoksi. Internet-apteekin hallinto ei ole vastuussa mahdollisista haittavaikutuksista, joita saattaa esiintyä itsehoidon aikana.

  • Suosittuja tuotteita
10mg | 20mg | 40mg | 60mg | 80mg
€ 2.85 tabletti
25mg | 50mg | 100mg | 120mg | 130mg | 150mg | 200mg
€ 1.64 tabletti
10mg | 20mg | 40mg | 60mg
€ 2.59 tabletti